Maak van een mooie dag een fantastische ervaring

Het Domaine départemental de Bessiles, vlak bij Montagnac, is goed bereikbaar en biedt een gratis parkeerplaats. Op dit bosrijke terrein van 35 hectare kunt u kiezen uit talloze sport- en recreatieactiviteiten, maar u kunt er ook heerlijk ontspannen of genieten van het landschap. Pijnbomen, natuur en koelte: alles om helemaal bij te komen!

Een plek om te ontspannen

Wat denkt u ervan om bij mooi weer te picknicken in de schaduw van grote pijnbomen, omringd door het geluid van krekels, op één van de houten tafels met banken?

Zorg zelf voor lekkere hapjes en drankjes. Ter plaatse kunt u gebruikmaken van barbecues. Breng dus ook het nodige materiaal mee.

Na een gezellige maaltijd kunt u heerlijk ontspannen aan het nabijgelegen buitenzwembad. Hier vindt u ligbedden en een speeltuintje voor de kinderen.

Het is tijd voor een middagdutje, tot straks!

©Natacha Durrieu

Verschillende buitenactiviteiten

Als u tijdens de vakantie actief wilt zijn, biedt het Domaine de Bessilles talloze sport- en recreatieactiviteiten: midgetgolf, tennis, fitnessparcours, multi sportterrein, boomklimparcours, jeu-de-boulesbaan, fietsverhuur, aquagym, speeltoestellen voor kinderen…

Pluspunt: mountainbike liefhebbers opgelet: het terrein biedt 7 circuits met bijna 130 km aan paden! Er zijn fietskaarten beschikbaar bij de Bureaus voor Toerisme in de omgeving.

Hier geldt maar één ding: volop genieten!

Meer weten
©Natacha Durrieu

Nog even nagenieten…

Montagnac vlak bij Bessilles, is een rijk wijngebied.

Biologische wijnen, wijnlandgoederen en kastelen, moderne wijnkelders… Maak van uw dagtrip gebruik om de wijnen van de streek te ontdekken en geniet van het prachtige heuvellandschap.

Bekijk de lijst

Wat is het heerlijk om op vakantie te zijn!

Zee en land liggen binnen handbereik, dát is wat de streek zo bijzonder maakt …

©Natacha Durrieu