Te midden van mediterrane landschappen vormen golvende greens, waterobstakels en zorgvuldig geplaatste bunkers op de golfbaan van Cap d’Agde een technische en afwisselende baan op de zacht glooiende en beboste hellingen van de Mont Saint-Martin.

Wilt u uw swing verbeteren, voor uw plezier een balletje slaan of zich met andere fervente liefhebbers meten op een van de hoogst aangeschreven banen in het zuiden van Frankrijk? Op naar de golfbaan van Cap d’Agde!

Een baan voor de meest veeleisende golfers

De door Ronald Fream ontworpen golfbaan van Cap d’Agde biedt een verrassende afwisseling aan kleurrijke landschappen, die met zorg worden onderhouden, op een wedstrijdbaan die intense golfmomenten voor u in petto heeft.

Le Golf International du Cap d’Agde biedt u:

  • een internationale baan van 27 holes
  • Mike Lorenzo Vera academy
  • een Club House: diensten, bar en restaurant “La Pléiade”
  • een oefencentrum met 36 afslagplaatsen waarvan 16 overdekte, een putting green en een pitching green
  • cursussen en individuele lessen op alle niveaus
  • Een Pro Shop en huurmateriaal

De golfbaan wordt met 9 holes uitgebreid

Ter verhoging van het plezier van de spelers wordt het parcours van 18 holes momenteel tot voorbij de Mont Saint Martin uitgebreid, in de richting van de Mont Saint-Loup. Met 9 extra holes is het een uitzonderlijk parcours van 27 holes met buitengewone uitzichten op Cap d’Agde en de zee, dat door tal van fervente beoefenaars van deze sport ontdekt en gewaardeerd zal worden!

Praktische informatie:

Golf du Cap d’Agde
4, avenue des Alizés 
34300 CAP-D’AGDE
Frankrijk

Fotocredit: Golf du Cap d’Agde
Foto’s hergebruiken verboden