Cap d’Agde heeft langgerekte zandstranden en een beschermd milieu… In het naturistendorp van Cap d’Agde kunt u hier volop van genieten… in totale harmonie met de natuur.

Cap d’Agde is een belangrijke naturistenbestemming. Met ruime toegang tot de Middellandse Zee biedt het naturistendorp 2 km strand en een groot aantal verblijfsmogelijkheden: een keur aan accommodaties, restaurants, winkels, recreatieve voorzieningen, een jachthaven met een havenkantoor, openbare en medische voorzieningen…

Het naturistenstrand van Cap d’Agde

Belangrijkste troef van het naturistendorp van Cap d’Agde: een zandstrand van 2 km lengte zodat u kunt genieten van het goede leven aan zee.
Als u er met het gezin op uit bent, kunt u ook kiezen voor een bewaakte zwemzone (met 2 hulpposten), recreatieve activiteiten (met name watersportactiviteiten) en 3 stranden met voorziening.

Naturistenaccommodaties

HotelscampingVakantiehuisjes, Vakantiecomplexen, chambres d’hôtes, … Een verscheidenheid aan accommodatie die aan alle verwachtingen voldoet. Zet uw bagage neer en geniet van een zorgeloze naturistenvakantie! Breng hier met zijn tweeën, met uw gezin of vrienden een vakantie door in harmonie met de natuur en in het teken van vrijheid, gezelligheid, zelfrespect en respect voor anderen.

Enkele regels die u moet kennen

  • De toegang tot het naturistendorp is van maart tot half oktober gereglementeerd
  • Ga bij aankomst bij het Bureau d’acceuil du Service des Entrées om de toegangsformulieren in te vullen.  U ontvangt een kaart voor de duur van uw verblijf, waarmee u toegang heeft tot het naturistendorp
  • Ga, net als de andere naturisten, in het naturistendorp geheel naakt.
  • Respecteer het verbod om te filmen of te fotograferen

En kom midden in de winter voor… de “laatste duik van het jaar”!
Elk jaar op 31 december.

Van alle traditionele eindejaarsduiken op de Franse stranden is die van Cap d’Agde de meest originele: het is de enige duik op een naturistenstrand!

Meer weten

Bezoek de site van de Fédération française de naturisme

Praktische informatie

Bureau d’accueil
Service des entrées – Délivrance des cartes d’accès
Rond-point du Bagnas
Le Cap d’Agde – Frankrijk
Tel: +33 (0)4 67 26 00 26

Toegang naturistencentrum :