Langs de 23 km lange kust liggen zandstranden, kiezelstranden, naturistenstranden, familiestranden, ongerepte baaitjes en privé-strandjes… Voor ieder wat wils dus! Welk strand kiest u?

Luieren of zonnen?

Als lekker niks doen op het strand pas écht vakantie voor u is, neem dan uw handdoek mee, wij zorgen voor het zand!

Natuurlijk is het heerlijk om in de zon te liggen en te luieren, te zonnen, lezen of weg te dromen… Maar ’s ochtends langs het strand wandelen, of ’s avonds tijdens zonsondergang, zandkastelen bouwen met de kinderen en beachball spelen met vrienden zijn ideaal om helemaal bij te komen en volop te genieten!

Op de stranden zijn ook van die hippe tentjes te vinden om met de voeten in het zand te genieten van een hapje of een drankje.

Alle adressen

Watersporten

Laat het strand even voor wat het is en ga het water op: catamaran varen, jetski, windsurfen, diepzee duiken, kitesurfen, stand-up-paddle, parasailen, waterskiën, fun tubing, wakeboarden, zeilen, mini-cruises, boottochtjes en nog veel meer activiteiten voor beginners of ervaren watersporters.

Alle watersportactiviteiten

Deze zomer wordt het met de voeten op het zand lopen, luisteren naar de zee, spelen met de golven, zeilen, duiken…. Heeft u er al zin in?